Meer

Artikelen om je te inspireren

Een app die mij inzicht geeft in het drinken van alcohol

By Allan de Bruin 17 september 2022 1 Comment 1 Min Read

Ja, wat denk je? Dat stoppen met alcohol makkelijk is? Ik kan daar niet Ja of Nee op zeggen. Het heeft met veel dingen te maken die je kunnen helpen om te stoppen met het drinken van alcohol. Eén van die dingen die mij een hart onder de riem heeft gestoken is de app “Alcoholvrijheid” . De app “Alcoholvrijheid” is echt gratis. Er verschijnen niet van die irritante banners of andere van die stomme filmpjes. Dit is echt heel irritant die reclames. Want niets is irritanter dan die banners en die filmpjes waar je op moet wachten om verder te kunnen. Het stoppen met het drinken van alcohol is voor sommigen al een hele opgave. En als je die stomme reclames ziet is het alleen maar demotiverend. Dus ik vind dit een hele goede keus van de ontwikkelaar. De app heet “Alcoholvrijheid” en kan je hier downloaden. De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten. 

Wat ik ook zo geweldig vindt aan de app is dat je in kan zien hoeveel dagen je geen alcoholische dranken hebt gedronken, wat het je heeft opgeleverd in euro’. Via de app krijg je ook tips en trucs die je kunnen helpen met stoppen van het drinken van alcohol. De artikelen zoals op deze website om te stoppen met alcohol zijn echt motiverend. Door de app ben ik ook mijn gedachten en gevoelens in artikelen gaan beschrijven. Deze artikelen kan je hier lezen. 

 

J
S
1 Comment
  1. Rein schreef:

    Hoi Allan, hier een berichtje van Rein, de maker van deze Alcoholvrijheid-app. Wat geweldig om te lezen dat je de app zo fijn vindt dat je hem zelfs op deze mooie site wilt aanbevelen. Daar kan ik je niet genoeg voor bedanken! En complimenten voor de leuke artikelen die je hierop schrijft. Ik zal even een linkje delen. Content zoals deze verdient het om meer gelezen te worden. Ga zo door!

    Hartelijke groet,
    Rein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.